Like SAM Cleaning op Facebook

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

PERMAGARD

Als u net een voertuig hebt aangeschaft, heeft u waarschijnlijk uw tweede na kostbaarste investering gedaan.

Permagard biedt u een nieuw concept aan dat de lak van uw voertuig beschermt, en u een ervaring meegeeft waardoor u met nog meer genot van uw pas verworven eigendom kan gaan genieten.    

 

 

Permagard aangebracht door een specialist biedt u de volgende voordelen:

 

  • Permagard geeft een beschermlaag over het gehele lakwerk va uw auto, boot en vliegtuig;
  • Wat daarna volstaat is een eenvoudige reiniging van uw voertuig. Het in de was zetten is voor een periode van twee jaar overbodig;
  • Uw lakwerk is beschermd tegen oxidatie en verkleuring. Oxidatie en verkleuring worden veroorzaakt door externe aanvallen van ultraviolette- en infrarode straling;
  • Het voorziet in een briljante glans, die voor minimaal twee jaar blijft;
  • Permagard geeft u twee jaar garantie voor elk behandeld voertuig.

 

Permagard zal niet oxideren of verkleuren en kan zelfs gebruikt worden op beschadigde oppervlaktes om kleine krassen weg te halen. Na een Permagard-behandeling voldoet eenvoudigweg afspoelen met schoon warm water en een grote zachte spons! De resultaten zijn adembenemend.

De behandeling is ontwikkeld door het Permagard onderzoeks- en ontwikkelingsteam. Ze ontwikkelden een product voor industrieel gebruik. Het doel was een goede en efficiënte oplossing te vinden, wat hoogwaardige bescherming zou bieden aan allerlei typen oppervlakken en lakwerk.

 

Om aan de industriële eisen te voldoen ontwikkelde het team "Permagard 5000". Deze behandelmethode is nu beschikbaar voor het grote publiek, maar kan niet vergeleken worden met de producten waarvoor men reclame maakt op televisie.

 

Permagard is een hoogwaardige specialistische behandeling die alleen aangebracht kan worden door goedopgeleide technici bij een hiervoor uitgerust station of door grote merkdealers door heel Europa.

 

Wij hebben u hierboven een klein gedeelte van het Permagard-concept uitgelegd en we zouden nog wel twee pagina's vol kunnen schrijven om u te proberen te overtuigen.

Dit geniet niet onze voorkeur: wij verkopen een revolutionair topproduct, dus laat u zelf overtuigen door Permagard.

 

SAM Cleaning kan u hier op vakkundige wijze over inlichten en ervoor zorgen dat uw voertuig na de behandeling in een ongeëvenaarde staat aan u wordt afgeleverd.