Like SAM Cleaning op Facebook

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

FLON4000

FLON4000 maakt gebruik van PTFE voluit “poly-tetra-fluor-ethyleen”
Polytetrafluorethyleen bevat het laagste wrijvings coëfficiënt van alle vaste stoffen en kan extreme druk weerstaan. Het is nagenoeg chemisch resistent en kan een hitte verdragen tot +260°C. Normale poetsmiddelen en lakbeschermers geven slechts een tijdelijke bescherming aan de lak, daar deze bovenstaande eigenschappen niet bezitten. Het kleine FLON PTFE molecuul, kan diep in de poriën van de lak dringen en is goed voor een jarenlange hechting met de lak.
Nadat de lak een voorbehandeling heeft ondergaan, zal het FLON molecuul in de poriën van de lak worden gemasseerd. Hierdoor ontstaat een spiegelglad oppervlak en kan vervuiling nagenoeg geen kans krijgen zich te hechten. Met een FLON4000 behandeling is de lak niet alleen beter beschermd tegen invloeden van buitenaf, maar krijgt hij ook een mooie diepe glans. 

 

Na behandeling, moet uw auto zijn voorzien van het zwarte FLON4000 label.

 

Aan dit label kunt u herkennen of uw auto is behandeld met de originele FLON4000 lakbeschermer. Doe u zelf een plezier en controleer na behandeling of dit ook bij uw auto het geval is, er zijn inmiddels veel imitatie producten op de markt die als "origineel” FLON4000 PTFE Gloss Protection verkocht worden!

 

Op een FLON PTFE behandeling wordt een schriftelijke glansgarantie gegeven van 3 jaar, voor zowel nieuwe als gebruikte auto's.