Like SAM Cleaning op Facebook

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

FLON4000 NANO GOLD


 

Het woord NANO komt zowel uit het Grieks als Latijn en betekent “dwerg”."

 

Het begrip NANO wordt o.m. gebruikt als afkorting voor een miljardste deel. Zo wordt in het metrische systeem, b.v. 1 nanometer, als een miljardste deel van een meter, of een miljoenste deel van een millimeter gedefinieerd. Hiermee bevinden we ons in het bereik van atomen en moleculen.

 

De nanotechnologie ontsluit volledige nieuwe mogelijkheden, die b.v. de eigenschappen van behandelde materialen revolutionair veranderen. Het heeft meer dan 40 jaar geduurd, voordat de industrie mogelijkheden geschapen heeft om nanotechnologie mogelijk te maken.

 

Koolstof Nanobuisjes en Buckyballs zijn de “helden” van de nanotechnologie in de wereld en zijn betrokken op nagenoeg ieder gebied van productontwikkeling. De reden hiervan is, dat ze sterker zijn dan staal, harder dan diamant, lichter dan aluminium, beter geleidt dan koper, goede halfgeleiders zijn en zeer flexibel. Bijzondere eigenschappen voor een enorme waaier aan toepassingen, die bij een breed scala van materialen ingezet kan worden.

 

Door deze technologie toe te passen op unieke FLON componenten, is een geheel nieuwe lakbeschermer tot stand gekomen, die de zwaarste beproeving kan doorstaan en waar 5 jaar glansgarantie op wordt gegeven.

 

 

De behandeling:

 

De lak ondergaat enkele voorbehandelingen, het nano molecuul wordt d.m.v. warmte op de lak aangebracht en door mechanische bewegingen gerangschikt. Door deze unieke FLON techniek, wordt een ijzersterk onderling moleculaire verbinding gecreëerd, die een zeer sterke hechting met zijn ondergrond krijgt.

 

Na een uithardingsproces van enkele uren, wordt de lak opnieuw mechanisch bewerkt. Onder hoge temperatuur, wordt een harde toplaag aangebracht. Oppervlakken behandeld met deze nieuwe FLON technologie, zijn na het uithardingsproces, chemisch en mechanisch bestand tegen extreme belastingen en hittebestendig tot 450°C.

 

Na behandeling, moet uw auto zijn voorzien van het goudkleurige FLON label   

 

Aan dit label kunt u herkennen of uw auto is behandeld met de originele FLON4000 NANO-Gold lakbeschermer.

 

Op een FLON4000 NANO-Gold behandeling wordt een schriftelijke glansgarantie gegeven van 5 jaar, voor zowel nieuwe als gebruikte auto's. 

 

Aanbrengen FLON4000 NANO coating op Mercedes CL203